Roofmijten gebruiken bij dieren

Roofmijten gebruiken bij dieren

Heeft u dieren die last hebben van plaaginsecten zoals bloedmijt/ bloedluis, rode vogelmijt, zwarte luis of varroamijten? Dan is het gebruik van onze roofmijt de Stratiolaelaps scimitus (ook bekend als de Hypoaspis miles) een goede oplossing. De roofmijt is een natuurlijke vijand van diverse plaaginsecten en op deze manier kunt u op een biologische manier de vijandige mijten te lijf gaan.

U kunt onze roofmijt onder andere inzetten voor (klik op de link voor meer informatie!):

Heeft u verdere vragen over de inzet van roofmijten? Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via info@tryptomera.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.


[wcps id=”120″]

Genoemde prijzen zijn per aangegeven aantal en exclusief BTW en verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 5,00 voor verzending binnen Nederland en € 9,00 voor België. Meer informatie over betaalmethodes vindt u hier. Bent u geïnteresseerd in afname van grotere aantallen? Neem dan contact met ons op voor een maatwerkofferte.


Roofmijt bestellen

Onze roofmijten zijn van een hoge kwaliteit en bewezen effectief. De roofmijten hebben wij leverbaar tegen een voordelige prijs en u kunt ze eenvoudig in onze webshop bestellen. Onze roofmijten worden geleverd in een stevige papieren zak met aan één zijde doorzichtig stevig folie. Deze verpakking garandeert een goede zuurstoftoevoer tijdens het transport. Tevens minimaliseert deze verpakking de afvalstroom. Hij kan bij het oud papier worden afgevoerd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw toepassing neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, een bezoek van onze specialist of een vrijblijvend adviesgesprek.