Trips bestrijden bij freesiateelt

Tijdig uitzetten van biologische bestrijding is essentieel voor het beperken van de schade van trips bij de freesiateelt. Voor een ondergrondse bestrijding kunt u gebruik maken van de Hypoaspis miles roofmijt.

De Hypoaspis miles is een bodemroofmijt die een breed scala aan insecten bestrijdt. Met name de tripspoppen en -larven staan op het programma maar ook andere insecten zoals larven en poppen van varenrouwmuggen, stromijten, bolmijten, springstaarten, bloedluis en de larven van de mot Duponchelia. Deze roofmijt leeft in de bovenste grondlaag tot 4 cm diep en kan zich snel door de grondlaag bewegen en voelt zich thuis in vochtige (pot)grond.

Doordat de Hypoaspis zich richt op de eitjes en jonge tripsen in de bodem en niet op de bovengrondse tripsen is de Hypoaspis vooral geschikt als preventief middel tegen trips. Wilt u ook een oplossing tegen de aanwezige, volwassen tripsen? Dan heeft u de Orius roofwants nodig. Advies is om de Hypoaspis gezamenlijk met de Orius uit te zetten voor een totale bestrijding.

Om te laten zien dat onze roofmijt ook voor u werkt komt onze specialist graag bij u langs voor een adviesgesprek of praktijkproef zodat u zelf het resultaat kunt zien.

Let op! De prijzen in onze webshop zijn niet de prijzen die voor u als professionele afnemer gelden. Informeer naar de speciale prijzen via onderstaand formulier.

  • Natuurlijke vijand en hardnekkige bestrijder van diverse bodemparasieten.
  • Effectief bewezen voor de inzet tegen trips-, springstaart-, varenrouwmug-, potworm-, wortelluizen-, stromijten- en bolluisplagen.
  • 100% biologische oplossing voor uw bestrijding.
  • De roofmijt houdt zichzelf in stand voor een langdurige bestrijding.
  • De roofmijten worden geleverd in een zak, de hoeveelheid roofmijt per zak kunt u bij bestelling zelf bepalen, zodat dit perfect past binnen uw bestrijdingsschema. Het aantal roofmijt per zak staat vermeld op de zak en u kunt de roofmijten visueel inspecteren via het transparante gedeelte van de zak.
  • Speciale, scherpe prijzen voor kwekers. Vraag een offerte aan via onderstaand formulier!
  • En nog veel meer redenen die u hier kunt lezen.

U kunt ons mailen via info@tryptomera.nl, bellen op 050-3137464 of vul simpelweg onderstaand formulier in. Wij horen graag van u!