Invloed coronavirus op bestellingen

Invloed coronavirus op bestellingen

Er is geen ontkomen meer aan. Het coronavirus verspreidt zich in een rap tempo over de wereld en beïnvloedt ook de levering van pakketten in binnen- en buitenland. Daarom willen we je via deze post op de hoogte houden van de status en het effect op de bezorging van jouw bestelling. Wij versturen grotendeels onze pakketten met Fietskoeriers (Cycloon Post). Daarnaast maken wij ook gebruik van DHL en PostNL. Hieronder een overzicht van de belangrijkste maatregelen en gevolgen.

Maatregelen en gevolgen

Tot en met maandag 6 april gelden vooralsnog deze maatregelen vanuit de overheid welke iedere dag kunnen wijzigen
In meerdere Europese landen zoals Frankrijk, Italië, Spanje en sommige postcodes in Oostenrijk zijn lockdowns ingevoerd. Lockdowns kunnen een grote impact hebben op bezorging, zoals flinke vertragingen of zelfs geen mogelijke bezorging. Naar deze landen versturen wij dan ook geen pakketten meer.
Vervoerders nemen verschillende maatregelen en dit veranderd per dag. Binnen Nederland, België en Duitsland wordt er vooralsnog gewoon bezorgd.
Ontvangers hoeven geen handtekening meer te zetten voor ontvangst van een pakket of aangetekende zending.
Er wordt gewerkt aan het verruimen van de dagelijkse bezorgtijd.
Houd rekening met vertraagde zendingen in verschillende Europese landen vanwege grenscontroles.
Bezorgen op pakketpunten wordt steeds beperkter beschikbaar. Niet alle winkels en pakketpunten zijn open. Het kan dus zijn dat het pakketje niet meer op het gewenste pakketpunt afgeleverd zal worden. In dat geval nemen wij contact met u op voor een alternatief afleveradres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *