Terugblik HortiContact 2018

Vorige week (20 t/m 22 februari) kon je ons bezoeken op onze stand tijdens de HortiContact in Gorinchem. Een druk bezochte beurs waar wij hebben gesproken met veel interessante mensen. Bestaande relaties, concurrenten, toeleveranciers, specialisten, onderzoekers. Iedereen liep er rond. Wij hebben vooral veel geluisterd en vragen gesteld zodat wij een beter beeld van de markt krijgen en kunnen inspelen op de vragen en problemen die de kwekers hebben. Zonder uitzondering waren mensen enthousiast over onze deelname en zijn wij als redelijk nieuwe leverancier van biologische bestrijdingsmiddelen goed onthaald.

We hadden koffie meegebracht voor onze bezoekers maar de catering was dermate goed verzorgd dat we ons eigen koffiezetapparaat geen enkele keer nodig hebben gehad. Chapeau naar de organisatie! Ook hadden we een raadactie waarbij je het juiste aantal roofmijten in de zak moest raden. Er waren veel deelnemers aan de actie en de winnaar van de microscoop (t.w.v. € 500,-) zal volgende week op de hoogte worden gesteld. Zodra de winnaar bekend is zullen wij dit uiteraard met jullie delen!

Naar aanleiding van de HortiContact is er ook een artikel in de Bloemisterij verschenen waarin Tryptomera wordt genoemd. Bedankt voor de vermelding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *