Roofmijten versturen tijdens de winter

Het komt in Nederland regelmatig voor dat we wakker worden met nieuwsberichten over code geel, oranje en rood. Wij kunnen ons daar prima op kleden en zelfs genieten van de winterperiode. Onze roofmijt is echter geen liefhebber van de kou. Onze roofmijt gaat bij temperaturen onder de 10 graden over in ruststand en kan zelfs dood gaan zodra het vriest. Wij doen er alles aan om de roofmijten zo kort mogelijk op de weg te hebben zodat u bij ontvangst verzekerd bent van actieve en levendige beesten. Het kan helaas soms voor komen dat de pakketbezorgers last hebben van de sneeuw en dat het daardoor langer duurt dan normaal. Hierbij worden de roofmijten soms blootgesteld aan lage temperaturen, waardoor het bij ontvangst van de levering lijkt alsof zij dood zijn. Het kan enkele uren duren voordat de roofmijten weer actief worden.

Doordat onze roofmijten worden geleverd in een doorzichtige zak kunt u de mijten na ontvangst zelf inspecteren. Wij vragen u dan ook om dit te doen en bij twijfel contact met ons op te nemen. Wij garanderen namelijk altijd levendige roofmijten. Is dit niet het geval dan lossen wij dit voor u op.

Voordelig online roofmijt kopen

Via onze webshop kunt u veilig en voordelig roofmijt kopen. Bestellingen worden dagelijks vanuit onze eigen productie naar u verstuurd waardoor hoge kwaliteit en een snelle levertijd gewaarborgd zijn.

[wcps id=”120″]


Genoemde prijzen zijn per aangegeven aantal en exclusief BTW en verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 5,00 voor verzending binnen Nederland en € 9,00 voor België. Meer informatie over betaalmethodes vindt u hier. Bent u geïnteresseerd in afname van grotere aantallen? Neem dan contact met ons op voor een maatwerkofferte.