Partners van Tryptomera

Boomschors.nl

Boomschors koop je bij Boomschors.nl. Er worden verschillende soorten boomschors aangeboden met een vriendelijke prijs. Je kunt via Boomschors.nl zien wat boomschors kost en vervolgens in verschillende eenheden bestellen. Bestel boomschors per big bag, kuub of zak. Reken eerst uit hoeveel boomschors je nodig hebt. Wil je een tuinpad aanleggen en weet je niet zeker hoeveel boomschors je nodig hebt? In dit artikel lees je welke mogelijkheden er voor het aanleggen van een tuinpad zijn.

 

Hw Mollema

Najaarsonderhoud van de tuin De dagen worden weer langzaam korter en de winter komt er alweer bijna aan. In de herfst maken wij jouw tuin gereed voor wat er komen gaat. Wij dekken de bloemen en planten af, zodat ze volgend jaar weer kunnen stralen. De herfst wordt ook wel het vergeten tuinseizoen genoemd. Mensen denken vaak dat er niet veel hoeft te gebeuren aan hun tuin, maar als jij het beste resultaat uit uw tuin wilt halen dan is onderhoud aan de tuin verstandig. In de herfst zijn er veel mogelijkheden voor de tuin. H.W. Mollema neemt je graag het najaarsonderhoud uit handen. Wij helpen je graag

 

MergenMetz
Bij MergenMetz geloven we niet in het dogma van voortdurend streven naar economische groei; er is meer tussen hemel en aarde. Waarbij we overigens niet doelen op spirituele aspecten, maar wel: Terug naar de Wortels!

Met MyGo vind je eenvoudig en snel een hovenier in jouw regio. Of het nou gaat om tuinonderhoud of het aanleggen van een zwemvijver. Door gebruik te maken van de MyGo Matchmaker kun je offertes aanvragen of een afspraak inplannen. Ook met andere klussen kan MyGo je helpen aan een vakspecialist!

 

engerlingen

Engerlingen zijn larven van kevers en dan met name larven van de meikever, taxuskevers en rozenkevers. Deze larven veroorzaken schade omdat deze larven zich voeden met de wortels van o.a. gras. Daarnaast ontstaat er schade omdat vogels opzoek gaan naar engerlingen in het gazon. Lees meer op de website hoe je deze engerlingen kunt bestrijden.